Buscar este blog

martes, 28 de mayo de 2024

ESTADA ERASMUS BUDAPEST 2024. Trini (economia) i Anna (valencià).

Dues professores de l’IES La Mola, Trini (del departament d’economia) i Anna (del departament de valencià), han tingut l'oportunitat de participar en un programa Erasmus a Budapest, Hongria.

Aquest viatge, que forma part del projecte europeu de mobilitat docent, ha permès a les professores explorar noves metodologies d'ensenyament, intercanviar coneixements i enriquir la seua experiència professional i personal, d’aquesta manera poder explicar a la tornada al centre, la seua experiència formativa.
Durant la seua estada, les docents pogueren visitar el centre de destí HUNFALVY, a més de participar en sessions de formació, observant classes i interactuant amb alumnes i professors locals.
L'estada Erasmus a Budapest ha sigut un viatge d'aprenentatge, intercanvi cultural i creixement personal per a les docents de l’IES La Mola.
 






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Inteligencia emocional para la resolución de conflictos y prevención del acoso escolar en Berlín: Una oportunidad de aprendizaje superación personal.

Durante la primera semana de mayo de 2024 se abrió un paréntesis en el curso escolar que me ofreció una experiencia de aprendizaje y crecimi...