Buscar este blog

domingo, 26 de febrero de 2023

Primera experiencia de Job Shadowing en el nostre centre per part del director del centre General Lyceum of Intercultural Education of Sapes (Grecia), Michael Vasiliadis.

A l’IES La Mola s’ha realitzat la primera experiencia de Job Shadowing en el nostre centre, dins del programa Erasmus+. Un Job Shadowing consisteix en que professorat d’un centre estranger visita el nostre, o a la inversa, per tal d’observar i conèixer altres realitats mentre altre professorat realitza el seu treball.

Aquest Job Shadowng ha tingut lloc durant el periode de l’11 fins al 21de febrer. Aquesta ha estat la resposta al Job Shadowing que dos profesores del centre van fer abans de Nadal a la població de Sapes en Grècia. En aquesta ocasió ens ha visitat el director del centre General Lyceum of Intercultural Education of Sapes, Michael Vasiliadis.

Al llarg de la seua visita, durant els matins, ha estat observant classes en diferents nivells, sobretot en assignatures de la branca de ciències

( matemàtiques, tecnologia, robòtica,…). També ha participat en classes d’educació física on ha desenvolupat la práctica de la dança del Sirtaki, típica del seu país. Finalment es va fer una demostració al pati del centre amb la participació tant d’alumnat com de professorat.

Per les vesprades i caps de setmana s’han realitzat diferents eixides per tal de mostrar-li tant els aspectes culturals del nostre poble (Castell de la Mola, Santuari, Casa Museu Modernista, Centre Cultural Gómez Tortosa, Plaça d’Espanya, Casino,…) com de poblacions al nostre voltant (Alacant, Asp, Elx) i degustació de gastronomía local. 








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Detallito IES La Mola - ERASMUS+ para el claustro.

En el IES La Mola nos gusta hacer partícipes a todo el claustro de los proyectos que se llevan a cabo en el centro y nuestro proyecto ERASMU...